Samenwerking met Ad Informandum?


Ad Informandum biedt een spectrum aan mogelijkheden om uw bedrijf, organisatie of kantoor in contact te laten komen met de Utrechtse strafrechtstudent. Door het organiseren van diverse symposia, kantoorbezoeken, excursies, (pleit)trainingen en het jaarlijkse Career Event zet Ad Informandum zich in om zijn leden kennis te laten maken met de praktijk.

 

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Ad Informandum en meer over de diverse mogelijkheden te weten wilt komen, kunt u contact opnemen met de Fiscus Maud Ribbert via fiscus@adinformandum.nl. Zij zal u dan kunnen informeren over de mogelijkheden.

 

 

Hieronder vindt u een paar voorbeelden voor een mogelijke samenwerking.


Kantoorprofiel


Eén van de mogelijkheden is het plaatsen van uw kantoorprofiel op onze website. Zo kunnen leden en bezoekers zien dat uw organisatie is geassocieerd met Ad Informandum.

Verspreiding vacatures


Bent u op zoek naar een student-stagiaire, werkstudent of beginnend advocaat-stagiaire met affiniteit in het (bijzonder) strafrecht? U kunt uw vacature verspreiden onder onze leden via de weekmail en/of social media.

Kantoorbezoeken


De leden van Ad Informandum gaan graag op bezoek bij uw organisatie. Zo kunt u gemakkelijker in contact komen met tallentvolle strafrechtstudenten.