Wladimiroff is als advocatenkantoor uniek. Het boutique kantoor behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal sanctierecht gaat. Het kantoor legt zich sinds 1976 toe op deze vaak complexe rechtsgebieden. Andere advocaten en zakelijke dienstverleners uit binnen- en buitenland verwijzen hun cliënten en relaties daarom regelmatig naar Wladimiroff.

"Ter gelegenheid van haar 40- jarig bestaan organiseert Wladimiroff advocaten een essay wedstrijd voor studenten onder het motto: Create your own future @ Wladimiroff. Wij nodigen studenten uit een essay van maximaal 1500 woorden te schrijven dat als titel heeft: 'Mijn toekomst als sanctierechtadvocaat'.

De winnaar van de essaywedstrijd wordt bekend gemaakt op het symposium ter ere van het 40-jarig bestaan van Wladimiroff Advocaten op 25 november 2016 te Leiden. Tijdens dit symposium zal onder andere top-interviewer Coen Verbraak ('Kijken in de Ziel') oud-kantoorgenoten strafpleiter Gerard Spongen Fons Orie (thans rechter in het Joegoslavië-tribunaal) interviewen.

U kunt zich kosteloos inschrijven voor het symposium. Wellicht ontmoet u tijdens het symposium wel uw toekomstige collega´s!

Zie voor meer informatie: https://www.wlaws.com/admin/preview/createyourownfuture.html"