AgendaSollicitatiemarkt


Wat:

 

 

 

 

 

 

Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

Tijdens het jaarlijkse carrière evenement wordt er een sollicitatiemarkt gehouden. Tijdens de sollicitatiemarkt wordt er sollicitatietraining aangeboden. Aansluitend wordt er een 'speeddate' sessie gehouden met verschillende instanties. Voor leden van Ad Informandum is er na de speeddate sessie een netwerkborrel georganiseerd. Het evenement staat open voor zowel leden als niet-leden. De netwerkborrel is enkel voor leden.

 

Dinsdag 24 mei 2018, 18:00 uur tot 22:00 uur.

Janskerkhof 2-3.

Aanmelden kan hier!Nationale Straf Pleit Competitie


Wat:

 

 

 

Wanneer:

Waar:

 

Ieder jaar wordt de NSPC georganiseerd door 6 strafrecht verenigingen van Nederland. 8 teams strijden tijdens deze competitie voor de titel 'beste strafpleiter der NSPC 2018' Namens Ad Informandum doen er dit jaar twee teams mee met de finale. Wil jij de teams van Ad Informandum aan komen moedigen? Stuur dan even een mailtje naar commintern@adinformandum.nl om te kijken of er een plekje voor je beschikbaar is.

3 mei 2018, 12:30-16:00 uur

Rechtbank Haarlem.Buitenlandreis Lissabon & Porto


Wat:

 

  

 

 Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

Kosten:

 

In mei vliegt Ad Informandum weer uit. Dit jaar naar het zonnige Portugal. Met een trip naar zowel Lissabon en Porto met veel educatieve excursies en gezelligheid belooft het weer een mooie reis te worden! Voor maar €250,- kan jij mee met deze onvergetelijke reis. Inschrijven kan tot 24 april! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus vol = vol!

13 mei tot 19 mei 2018

Lissabon en Porto, Portugal

Inschrijving is gesloten!

 €250,- (Vlucht, trein, verblijf, wijntour & boottocht)Kantoor bezoek Hertoghs Advocaten


Wat:

 

 

 

 

Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

Elk jaar brengt Ad Informandum een bezoek aan haar hoofdsponsor Hertoghs Advocaten. Hertoghs is een kantoor gespecialiseerd in het fiscale strafrecht. Tijdens het kantoorbezoek zullen zij ons een interactieve voorlichting geven over hun werk in de fiscale (straf)praktijk en de zaken die zij tegen kunnen komen. Ben jij geïnteresseerd in het fiscale strafrecht? Meld je dan snel aan!

29 mei 2018, 15:30 uur.

Willemstraat 1-3, 4811 AH, Breda

Aanmelden kan hier!