AgendaSymposium Zedendelicten


Wat :

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

 Na een succesvol eerste symposium is de symposiumcommissie weer volop bezig met het organiseren van het tweede symposium! Ditmaal zal het gaan over ‘Zedendelicten’. Wederom zullen verschillende sprekers uit de praktijk het onderwerp vanuit verschillende perspectieven bespreken.

 

Belle van Zuylenzaal, Academiegebouw.

25 februari om 19:00

Schrijf je in via deze link!Excursie Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg


Wat :

 

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

 Ad Informandum zal een bezoek brengen aan Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg te Nijmegen. In deze RJJI zitten jongeren die om strafrechtelijke redenen zijn opgenomen in het kader van preventieve hechtenis of detentie. We zullen eerst een rondleiding door de inrichting krijgen en daarna zullen de medewerkers ons alles vertellen over het reilen en zeilen van de inrichting. 

 

Nijmegen

27 februari om 14:30

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Pleittraining XVG Advocaten


Wat :

 

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

 De derde pleittraining van het jaar komt er alweer aan! Waar we tijdens de vorige twee trainingen de structuur en presentatievaardigheden hebben behandeld, zullen we nu meer te weten komen over pleitstijlen. Leer meer over de verschillende manieren waarop een vurig en overtuigend pleidooi gegeven kan worden en kom erachter hoe jij pleit: is jouw pleidooi uitbundig of puur zakelijk?

 

Muntkade 1 te Utrecht.

5 maart om 19:15.

Inschrijven kan via deze link.Voorrondes NSPC


Wat :

 

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

Strafpleiters opgelet! Op vrijdag 24 april is het weer zover, de volgende editie van de grootste pleitwedstrijd van het land: de Nationale Strafpleitcompetitie. Tijdens het NSPC pleiten leden van verschillende studieverenigingen in hun rol van officier of advocaat aan de hand van echte strafdossiers. Zie jij het zitten om al je opgedane kennis in de praktijk te brengen ten overstaan van de vakjury? Het is wel slechts mogelijk om je aan te melden in teams van twee!

 

Janskerkhof, lokaal volgt nog.

10 maart om 19:00.

Aanmelden kan tot 8 maart en is mogelijk via deze link.kaRAGoke


Wat :

 

 

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

Op 17 maart organiseert Ad Informandum in samenwerking met het Molengraaff Dispuut, Sirius en Tilia een evenement in de jaarlijkse RAG-week om het goede doel te steunen: de kaRAGoke. Wil je een gezellige avond waarmee je tevens iets goeds doet? Het nationale goede doel is dit jaar Stichting Stiksoep die zich inzet tegen afvalplastic in rivieren en oceanen. Het lokale goede doel is Vrienden UMC & Wilhelmina Kinderziekenhuis met hun 'project MRI-scan van het kinderhart'. De deelnemersbijdrage bedraagt 5 euro. 

 

Café Weerdzicht in Utrecht.

17 maart om 21:00.

Aanmelden is niet nodig, we hopen jullie hier in groten getale te mogen ontvangen!Halfjaarlijkse ALV


Wat :

 

 

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

De Halfjaarlijkse ALV zal plaatsvinden op woensdagavond 25 maart. Hier zal het bestuur terugblikken op het afgelopen halfjaar en vooruitblikken op het laatste halfjaar. Ook zal hier de halfjaarlijkse afrekening worden gepresenteerd. De avond zal voortd worden afgesloten met de maandelijkse ledenborrel. 

 

 

 

Janskerkhof 2-3a, lokaal 0.19.

25 maart om 19:00

Aanmelden is niet nodig, we hopen jullie daar te zien!