Agenda
Algemene Ledenvergadering


Wat:

 

 

Wanneer:

Waar:

 

Het XXXIIe bestuur van Ad Informandum zal tijdens de half jaarlijkse algemene ledenvergadering het afgelopen half jaar evalueren en vooruitblikken op het volgende halfjaar. Alle leden zijn welkom. De ALV wordt traditiegetrouw afgesloten met een borrel

Donderdag 15 maart 2018, 19:30 uur.

Janskerkhof 2-3, Utrecht. Lokaal 0.13.Ad Informandum Gala


Wat:

 

  

Wanneer:

Waar:

Kaartjes:

Dankzij de Eerstejaarscommissie en de Commissaris Sociale Activiteiten mogen wij u uitnodigen voor het eerste gala dat Ad Informandum kent. In onze Black Tie-outfits, kunnen we voor €25 (Alumni)leden/ €30 niet-leden onbeperkt het glas heffen!

Op vrijdag 23 maart 2018, van 21:00 uur tot 01:00 uur.

In het Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwe 13, Utrecht

Kaartjes kun je hier kopen.Voorrondes Nationale Strafpleitcompetitie


Wat:

 

 

 

Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

 

Ook dit jaar organiseert Ad Informandum, samen met andere verenigingen, de jaarlijkse NSPC. Voor elke vereniging mogen twee deelnemers als team strijden voor de titel 'beste student strafpleiter der NSPC 2018'. Wil jij namens Ad Informandum en de Universiteit Utrecht deze titel naar Utrecht brengen? Dan kan je je nu inschrijven voor de voorrondes en wie weet sta jij straks tegen andere verenigingen te pleiten!

De datum van de voorrrondes worden op 29 maart gehouden

Janskerkhof 2-3a, Utrecht

Om je aan te melden klik hier!Cursus Forensische dwalingen


Wat:

 

 

 

Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

Kosten:

Bureau Forensica verzorgt voor de leden van Ad Informandum een cursus forensische dwalingen. Tijdens deze cursus wordt er een koppeling tussen recht en het forensisch onderzoek gemaakt. Aan het eind van de cursus zal een kleine toets plaatsvinden. Bij het voldoende afsluiten van deze toets krijg je een certificaat. Voor deze deelname is een eigen bijdrage van €10 als lid en €15 als niet lid noodzakelijk.

6 april 2018, 15:30 uur.

Janskerkhof 2-3, Utrecht

Aanmelden kan hier!

€10 voor leden en €15 voor niet leden.