AgendaAlumni diner


Wat:

 

 

 

Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

Kosten:

 

Wil jij netwerken met leden en alumni leden van Ad Informandum? Meld je dan snel aan voor het alumni diner. Tijdens dit drie-gangen diner krijg jij uitgebreid de kans om te kletsen met (alumni-)leden van Ad Informandum en deze vragen te stellen over hun carrière en hun Ad Info tijd. Wacht niet langer en meld je snel aan voor deze gezellige leuke en smakelijke avond!

vrijdag 8 juni 2018, 19:00 uur

Restaurant de Branding, Croeselaan 303, Utrecht.

Aanmelden kan tot 31 mei 2018 door een email te sturen naar commextern@adinformandum.nl

Het diner bedraagt €25 euro. Hiervoor krijg je een drie-gangen menu inclusief onbeperkt drinken.

Voor meer informatie kan je mailen naar commextern@adinformandum.nlDriehoekslezing


Wat:

 

Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

 

 

Het is weer tijd voor de activiteit van onze gewaardeerde praeses. In samenwerking met de praesides van Vevanos en het Molengraaff Dispuut wordt de driehoekslezing weer georganiseerd. Dit jaar over faillissementsfraude. 

Maandag 11 juni 2018, 19:00-21:00 uur.

Kanunnikenzaal, Academiegebouw.

Inschrijving gaat via het Molengraaff Dispuut.

 Pleittraining Ausma en Vroegh


Wat:

 

 

Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

Willem-Jan Ausma van Ausma de Jong advocaten en Esther Vroegh van Mesland en Vroegh advocaten, komen de laatste pleittraining van dit college jaar verzorgen. Wil jij leren pleiten van echte strafadvocaten? Dan is dit je kans! Eindig het collegejaar goed met deze laatste activiteit die Ad Informandum organiseert!

Dinsdag 12 juni. 12:00-14:00 uur.

Janskerkhof 2-3

Aanmelden kan hier!Commissiebedankdag


Wat:

 

 

 

Wanneer:

Waar:

Ieder jaar bedankt Ad Informandum haar commissies voor hun inzet gedurende het collegejaar. Dit jaar worden de commissies bedankt tijdens een mooie boottocht door de Utrechtse grachten. Iedereen die dit collegejaar in een van onze zes commissies heeft gezeten is welkom om gezellig mee te varen en het jaar door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.

Dinsdag 12 juni 19:30 uur.

Oudegracht