Agenda


Grote reis naar New YorkWat :

 

 

 Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

Ad Informandum zal in de onderwijsvrije week afreizen naar New York. Twintig leden gaan mee naar deze geweldige stad, waar wij naast het bezoeken van toeristische hotspots ook een aantal inhoudelijke activiteiten hebben gepland! 

 

New York!

1 t/m 8 februari.

De reis zit al vol, aanmelden is niet meer mogelijk.Driehoekslezing


Wat :

 

 

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

Ieder jaar organiseert Ad Informandum in samenwerking met het Molengraaff Dispuut en Vevanos een lezing, waarbij een overkoepelend thema centraal staat. Dit jaar is het thema "Know your client". Dit houdt in dat advocaten en notarissen, naar beroepsregels en wet- en regelgeving, op de hoogte moeten zijn van in ieder geval een deel van de activiteiten van hun cliënt. Onder leiding van dagvoorzitter professor Jan Biemans vertellen een strafrechtadvocaat, een notaris en een civiele advocaat over hoe zij over het onderwerp denken en gaan zij met elkaar in gesprek over de verschillen. 

 

Belle van Zuylenzaal, Academiegebouw.

11 februari om 19:30

Aanmelden kan via deze link!Symposium Zedendelicten


Wat :

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

 Na een succesvol eerste symposium is de symposiumcommissie weer volop bezig met het organiseren van het tweede symposium! Ditmaal zal het gaan over ‘Zedendelicten’. Wederom zullen verschillende sprekers uit de praktijk het onderwerp vanuit verschillende perspectieven bespreken.

 

Belle van Zuylenzaal, Academiegebouw.

25 februari om 19:00

Schrijf je in via deze link!Excursie Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg


Wat :

 

 

 

 

Waar:

Wanneer:

Aanmelden:

 Ad Informandum zal een bezoek brengen aan Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg te Nijmegen. In deze RJJI zitten jongeren die om strafrechtelijke redenen zijn opgenomen in het kader van preventieve hechtenis of detentie. We zullen eerst een rondleiding door de inrichting krijgen en daarna zullen de medewerkers ons alles vertellen over het reilen en zeilen van de inrichting. 

 

Nijmegen

27 februari om 14:30

Schrijf je in via deze link!