Agenda


Alumnidiner

Datum            16 juni 2017                        
Tijd 19.00 - 0.000 uur
Locatie Croeselaan 303, 3521 BT te Utrecht
 Inschrijven Klik hier om je aan te melden!

Wij willen na het succes van het lustrumdiner vorig jaar, graag weer een alumni diner organiseren op 16 juni aanstaande. Op deze avond zal er voor het schamele bedrag van 20 euro een compleet driegangendiner worden geserveerd inclusief onbeperkt drank (bier van de tap, wijn en fris). Na het diner zal er een afsluitende borrel plaatsvinden tot 00:00.

Het diner zal aanvangen om 19:00 in restaurant de Branding, te Utrecht (Croeselaan 303). Het is de bedoeling dat de leden en alumni in Tenue de Ville verschijnen (voor de heren betekent dat jasje-dasje en de dames een jurkje). Het belooft een onvergetelijke avond te worden, dus zorg dat je deze avond vrij houd in je agenda! 


Kroegcollege forensisch onderzoek

Datum 18 mei 
 Tijd  20:00
Locatie Cafe t' Pandje Utrecht 
Inschrijving Niet van toepassing 

Op 18 mei zal een team van Forensica komen spreken over Forensich onderzoek. Forensica verricht voor verschillende opdrachtgevers onderoeken door het hele land. Zo hebben zij onder andere cold case onderzoek gedaan naar forensische sporen, verrichten zij analyses van dossiers om mogelijke alternatieve scenario's vast te stellen, verrichten zij DNA-onderzoek en onderzoeken ze vingerafdrukken, 

Het team dat hierover zal komen te spreken zal aan de hand van echte ervaringen en actuele (moord)zaken meer informatie geven over dit vakgebied.