Buitenlandreis

Ieder jaar organiseert Ad Informandum een buitenlandreis voor haar leden. In het desbetreffende land worden strafrechtelijk en criminologisch interessante excursies verzorgd. Zo bezoeken we rechtbanken, ministeries en advocatenkantoren. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor culturele excursies en ontspanning!

Afgelopen jaren hebben we al verschillende landen mogen bezoeken en veel mooie ervaringen opgedaan. Zo gingen we in 2008 naar Polen, in 2009 naar Marokko en in 2010 naar Rusland. In 2012 bezochten we Malta, in 2013 Riga en in 2015 gingen we naar Belgrado. Ga jij dit jaar met ons mee?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dublin 2016

De inschrijvingen voor de korte reis naar Kopenhagen van 8 t/m 11 februari 2018 zijn geopend! Let op: voor deze reis is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, wees er dus snel bij! Voor deze reis geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Inschrijving vindt plaats middels het invullen van dit formulier en het overmaken van het geld. Deelname is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail. Let op: inschrijven kan t/m 21 december.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdE7X-YC8MPXl44zz0xqESbUWQLWioHkysSD1MRywNNp1Yrzw/viewform?usp=sf_link