Agenda


Vanaf heden worden met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, de overheidsmaatregelen en het beleid van de universiteit Utrecht weer activiteiten van Ad Informandum georganiseerd. Scrol naar beneden voor uitgebreide informatie over onze activiteiten!

 

Oktober

  • 13 oktober: Open Borrel
  • 21 oktober: Pleittraining BTS Advocaten

  


Syposium: De nieuwe zedenwetWat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer:

Waar:

Aanmelden:

Hierbij de aankondiging van Symposium 3, welke zal gaan over de nieuwe zedenwet van minister Grapperhaus! Deze wet heeft voornamelijk ten doel om effectiever te kunnen optreden tegen onvrijwillige seks. Nu is daar alleen nog het delict 'verkrachting' voor, waarbij is gebleken dat er voor het OM vaak bewijsproblemen opspelen. De nieuwe zedenwet introduceert een nieuw delict waarin hogere eisen worden gesteld aan het  vertrouwen dat iemand instemt met het hebben van seks. 

 

Anders dan gebruikelijk zal Symposium 3 pas na de zomervakantie plaatsvinden. Dit heeft er enerzijds mee te maken dat het wetsvoorstel waar het symposium over zal gaan, pas in de zomervakantie definitief wordt. Mede in overleg met de sprekers is besloten dat de behandeling van dit thema het beste tot zijn recht komt als de nieuwe wet zijn definitieve versie heeft. Daarnaast zal er naar verwachting na de zomer meer mogelijk zijn omtrent fysieke aanwezigheid bij dergelijke evenementen. 

 

23 september a.s. (niet 21 zoals op de poster vermeld wordt)

Lutherse kerk, Hamburgstraat 9, 3512 NN Utrecht

Klik hierLustrumgalaWat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer

Waar

Aanmelden

Vrijdag 1 oktober gaat het lustrumgala van ad informandum plaatsvinden! Dit gala al varend op een boot door Utrecht wil je niet missen!

Het 35-jarig bestaan van de vereniging zal gevierd worden met een gala met het thema a touch of red.

 

Leden kunnen een kaartje kopen en mogen een plus 1 meenemen, die iets meer voor een kaartje zal betalen. De kaartjes gaan tussen de 15-20 euro kosten, waarbij je gebruik kan maken van een open bar met wijn, bier en fris. 

 

Schrijf je dus snel in! Want VOL=VOL

 

1 oktober vanaf 20.30 uur

Op een boot 

Klik hier

 

 

Verdere details met betrekking tot corona en de boot zullen volgen per mail.