Activiteiten

Gedurende het hele studiejaar organiseert Ad Informandum excursies, symposia, pleittrainingen, reizen en nog veel meer activiteiten. 

Klik hier voor het archief van activiteiten. 

  01/12 Workshop Kuyp Baar Advocaten

 

 

Op donderdag 1 december zal de tweede workshop van dit collegejaar plaatsvinden. Deze workshop zal gegeven worden door Jaap Baar van Kuyp Baar advocaten. 

Je kunt deze middag aan de hand van een echte casus aan je pleitskills werken en Jaap om wat tips & tricks vragen! 

De workshop zal plaatsvinden op Janskerkhof 15a en zal starten om 16:00 uur. Mocht dit je interessant lijken schrijf je dan snel in en dan zien we je op 1 december!

 

 

Inschrijvingen zijn nu geopend. 

 

Klik hier om in te schrijven

 

 

 

 

 

 


06/12 Working @ the Ministries  

 

Op 6 december 2022 is het weer tijd voor Working @ the Ministries! Tijdens dit evenement maak je kennis met verschillende Nederlandse ministeries d.m.v. interessante workshops. 

Er zullen gastsprekers aanwezig zijn van het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Financiën, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en meer! De gastsprekers laten je in workshops kennismaken met het werkveld en geven inzichten in mogelijkheden die je te wachten staan na het afstuderen. 

 

 

 

 

Inschrijvingen zijn gesloten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22/12 Kerstborrel

 

 

Ter ere van deze koude maar toch gezellige dagen organiseren wij op donderdag 22 december een kerstborrel! Vanaf 21:00 zijn jullie welkom bij ‘t Pandje in de Nobelstraat. De eerste twee drankjes zijn op onze rekening! Laat ons weten als je komt door je in te schrijven via de link in onze bio. Hopelijk zien we jullie daar!

 

 

Inschrijvingen zijn nu geopend. 

 

Klik hier om in te schrijven