Activiteiten

Gedurende het hele studiejaar organiseert Ad Informandum excursies, symposia, pleittrainingen, reizen en nog veel meer activiteiten. 

  


Donderdag 21 oktober is het zover, de eerste pleittraining van het nieuwe collegejaar is een feit! Deze zal gegeven worden door niemand minder dan Laura ter Steeg en Dino Bektesevic van BTS advocaten.

 

Laura heeft tevens gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en staat bekend om haar overtuigende optredens op zitting. Dino heeft naast zijn loopbaan als advocaat, onderzoek gedaan naar de selectie van cassatiezaken op verzoek van de Hoge Raad. Beiden zijn zij werkzaam geweest bij het kantoor Ficq&Partners.

 

Aanvankelijk zullen beide advocaten iets vertellen over hun loopbaan als advocaat. Vervolgens zullen we aan de hand van een casus onze pleitnota's in groepjes voorbereiden om vervolgens echt te gaan pleiten. Zodoende zullen de advocaten een oordeel geven en de nodige tips en tricks verschaffen. Aan het einde is er nog de gelegenheid om al jouw prangende vragen te stellen aan Laura en Dino.

 

 

 

Aangezien het de eerste pleittraining is van het jaar, zal er de mogelijkheid zijn om alleen te kijken, mocht je het pleiten toch nog spannend vinden!

 

Schijf je hier snel in en hopelijk zien we je op 21 oktober bij de eerste pleittraining!